Хотелот располага со тринаесет соби, девет еднокреветни и четири двокреветни.
Нашето долгогодишно искуство, ви гарантира беспрекорна услуга.
- клима
- кабловска телевизија
- интернет
- телефон
- сопствен тоалет
- собна послуга
- сервис за перење

| РЕЗЕРВИРАЈ |
- клима
- кабловска телевизија
- интернет
- телефон
- сопствен тоалет
- собна послуга
- сервис за перење

| РЕЗЕРВИРАЈ |


Цената за ноќевање со појадок за една особа е 35 евра(2.146 денари)
а за две особи 50 евра(3.065 денари).

Прифаќаме плаќање со:


© Copyright 2011 - aLiquid Design, All Rights Reserved.