Hoteli ka trembedhjete dhoma, nente te vetme dhe kater te dyfishte.
Pervoja e jone shumevjecare, ju garanton sherbim te persosur.
- ajer te kondicionuar
- Cable TV
- Internet
- Telefon
- Banjo Private
- 24 Ore sherbim ne dhome
- Sherbim Lavanderi

| REZERVONI |
- ajer te kondicionuar
- Cable TV
- Internet
- Telefon
- Banjo Private
- 24 Ore sherbim ne dhome
- Sherbim Lavanderi

| REZERVONI |


Cmimi per shtrat dhe mengjes per nje person eshte 35 EUR (2.146 MKD)
dhe per dy persona 50 EUR (3.065 MKD).

Ne e pranojme:


� Copyright 2011 - aLiquid Design, All Rights Reserved.