Hoteli Kanet eshte I vendosur ne freskin e parkut te qutetit te Shkupit, eshte nje nga vendet me te deshirueshme per pushim dhe relaksim ne lagjen me te vjeter, Diber Mahalle ne qender te Shkupit. Ndertuar ne vitin 1999 dhe rinovuar plotesisht ne shkurt te vitit 2011, permban nje arkitekture shume interesante, te vecante dhe natyrore. Qe i pershtatet ne hapesire eshte nje parajse e vertete per syte e cdo njeriu.
Hoteli ndodhet pas fontanes te parkut te qytetit te Shkupit. Ne nje mjedis te menjehershme afer Qeverise se Maqedonise, Parlamentit, Ambasades Amerikane, Ambasades Italiane, ne sheshin maqedonas qytet dhe pazar te qytetit qendra. Nga te gjitha vendet e listuara me i larget eshte pesembedhjet minuta ne kembe.Copyright 2011 - aLiquid Design, All Rights Reserved.