Резевации

Име *

First

Last
Компанија
Адреса

Street Address

Address Line 2

City

State / Province / Region

Postal / Zip Code

Country
Телефон
емаил *
Дата на Пристигање

DD
/
MM
/
YYYY
Дата на Заминување

DD
/
MM
/
YYYY
Број на соби кои
ги резервирате
*
Тип на соба *
 Еднокреветна 
 Двокреветна 
Дали сте биле претходно
гостин во Хотел "Канет"
 ДА 
 НЕ 
Коментар

* Потврда за резервацијата ќе добиете во рок од 24 часа преку е-mail. Откажување на резервација во рок од 48 часа пред пристигање.
© Copyright 2011 - aLiquid Design, All Rights Reserved.